Hearthstone: Heroes of Warcraft er nu også ude til iPad, så det har aldrig været nemmere at tage et spil på farten, eller mødes med andre spillere for at tage en duel for sjov til døden.

For at det ikke skal være løgn har Blizzard lavet et tiltag, der giver et rigtig godt incitament til at mødes med andre Hearthstone-spillere: Fireside Gatherings.

fireside

Det er enkelt nok, man skal være mindst tre spillere på det samme netværk, og så skal man spille tre kampe mod andre lokale spillere. Så får man en ny eksklusiv bagside til sine kort i Hearthstone.

Hvis du ikke lige har to venner du kan mødes med, er hjælpen nær. Eurogamer.dk arrangerer Fireside Gathering for alle interesserede Hearthstone-spillere.

Onsdag d. 7. maj fra kl 19:00 til 22:00 på Kaffe Lladro på Godthåbsvej 44, 2000 Frederiksberg.

Så kom og mød andre Eurogamer-læsere, spil et par spil Hearthstone og få en flot bagside til dine kort! Vi ses på Kaffe Lladro!

Læs mere om Kaffe Lladro på AOK.

backside

About the author

Janus Hasseriis

Janus Hasseriis

Skribent

Janus kan uden tøven sige til dit ansigt, at han godt kan lide at spille Pokémon. Det er der ikke mange granvoksne mænd der kan. Men der er meget mere i gemmerne hos denne digitale eventyrer og redaktionens eneste oprigtige fan af Halo. Kan i øvrigt se gennem vægge tyndere end 20 cm. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.