Til absolut ingens overraskelse byder også efteråret 2014 på et nyt kapitel i verdens bedst sælgende spil-serie, Call of Duty.

Titlen bliver Call of Duty: Advanced Warfare, og udkommer 4. november.

Activision har indtil nu været noget nærige med information om dette års udgave, men det lykkedes for Destructiod at grave en trailer frem fra internettets dyb.

Activision har siden anerkendt ægtheden af traileren, og sendt den ud på egen hånd, hvilket du kan se nederst i denne artikel.

Det blev officielt meldt ud, at første store ladning information ville blive skudt af 4. maj, men det kunne nettet naturligvis ikke vente på.

Der vides dog stadig ikke stort andet om spillet, end hvad der kan udledes af traileren. Spillets officielle side viser stadig et krypteret billede med en nedtællingstimer, som løber ud d. 4. maj kl. 10 dansk tid. Spillet udvikles af Sledgehammer Games, som nu skiftes om tjansen med Infinity Ward, som stod bag sidste års COD: Ghosts, og Treyarch, som er ansvarlige for Black Ops-serien.

Traileren viser en digital Kevin Spacey i færd med at udbrede sig om demokrati, og USA's mislykkede forsøg på at udbrede samme rundt omkring i verden. Spillet er tilsyneladende hensat til en ikke nærmere defineret fremtid, og der er som vanligt ikke skortet på eksplosive scener og stort anlagte action-sekvenser.

Se traileren herunder, og følg Eurogamer.dk for mere information om Advanced Warfare.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.