Professionel League of Legends-spiller streamede direkte fra hospitalssengen

En kollapset lunge var ingen hindring for denne MOBA-galning

1

Det er ikke alle der lader sig stoppe af en kollapset lunge - specielt ikke professionelle MOBA-spillere, kunne noget tyde på.

For to dage siden kollapsede 21-årige Hai "Hai" Du Lams lunge og han blev hurtigt transporteret til det nærmeste hospital. Hai er medlem af det professionelle League of Legends-hold Cloud 9 og er derfor ikke ligefrem vandt til at blive hindret i at spille sit yndlingsspil. Komplikationerne med hans lunge skulle dog vise sig at ændre på dette, da han hurtigt fik af vide af lægerne, at han ikke ville blive i stand til at deltage i det kommende All-Star 2014 event i Paris, fordi hans helbred ikke tillod ham at flyve.

"Jeg er i øjeblikket på hospitalet. Jeg får desværre ikke lov til at tage til Paris. Undskyld til alle, der havde glædet sig til at se os spille. Jeg er ikke i kritisk tilstand og skal nok komme på benene igen, jeg har bare brug for lidt hvile. Tak for al jeres støtte." Sådan lød det på Hai's Facebook-profil efter at han var ankommet til hospitalet.

Men en simpel indlæggelse kunne ikke stoppe Hai fra at spille Riots ultra-populære MOBA. Ved at benytte sig af hospitalets wi-fi og en bærbar computer, streamede han igår aftes spillet direkte på Twitch, i ca fire timer uden afbrydelse.

Hai siger, at han er i bedring, selvom han i skrivende stund stadig befinder sig på hospitalet.

Se Hai's hospitals-stream her.

Jump to comments (1)

About the author

Thomas Bornø

Thomas Bornø

Contributor

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading