Vi ved allesammen godt, at biler ikke eksploderer ved påkørsler og et skud i kølerhjelmen, som de ellers gladeligt prøver at overbevise os om i film og spil. Alligevel æder vi det råt, da vi elsker at sidde med flammende genskind i øjnene, og lyden af en dundrende bas i gulvbrædderne. Måske forholder det sig på samme måde med lyden af et skud? Da de færreste af os rent faktisk har stået med et gevær og sendt byger af varmt metal afsted, kunne man kraftigt mistænke underholdningsindustrien for, at have produceret lige dén specifikke lyd, der får action-kuldegysningerne til at vælte frem hos de fleste mænd? Måske er det en stor konspiration, hvor vi, de uinviede, bliver holdt for nar.

At et gevær skulle lyde som det særdeles effektive, men mystiske våben, der er blevet fundet i Borderlands, er nok noget tvivlsomt. Lyt med på galskaben nedenfor, der mest af alt henleder tankerne på en lidende kalkun.

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.