Playstation 4-ejere, med hang til brølende motorer og hvinende dæk, kan godt begynde at rydde kalenderen til efterårets store racing-udgivelse, Sony's eget DriveClub.

Spillet var oprindeligt lovet som launch-titel til Playstation 4, men blev i første omgang udsat til "tidligt i 2014". Det viste sig dog at være for lidt tid til at indfri de høje forventninger til spillet, så DriveClub blev endnu engang sendt tilbage til tegnebrættet.

President for Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, fortæller om årsagen til udsættelsen på Playstation's blog:

"Problemet med at være ambitiøs er, at man er nødt til at være forberedt på at acceptere, at der vil være udfordringer undervejs. Det som DriveClub byder på er ikke tidligere opnået i denne kategori, og derfor skulle vores team bruge mere tid til at give jer det spil I har ventet på".

Shuhei Yoshida benyttede samme lejlighed til at fortælle om DriveClub's nye Game Director, Paul "Rushy" Rustchynsky, som tidligere har stået i spidsen for MotorStorm: RC fra 2012. Han har ifølge Yoshida bidraget betragteligt til alle Evolution Studio's titler siden 2004.

"Med Rushy ved roret ved vi, at DriveClub vil levere på sit løfte om at blive en ægte next-gen racer-titel til vores PS4-portefølje".

Spillets nye udgivelsesdato, 8. oktober, afsløres i traileren nedenfor, hvor du også ved selvsyn kan konstatere, at de altså ikke har brugt den ekstra udviklingstid på Flappy Bird. Det ser overordentligt flot ud, og hvis man er racing-fan, bør der være noget at glæde sig til.

Spillet udgives ekslusivt til PS4, og har man en Playstation Plus-konto, får man en version kvit og frit.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.