Udviklerne fra CCP, som står bag EVE Online, vil ikke længere have siddende på sig, at spiludviklere nogle gange bliver betragtet som svagelige små mandslinge. De har derfor valgt at udfordre MMA-kæmperen Gunnar "Gunni" Nelson, fortæller de i en pressemeddelelse.

Dette års EVE Fanfest i Reykjavik på Island bliver kulissen til hvad Sveinn Kjarval, Community Developer for EVE Online og nådesløs coach for CCP's wrestling-hold, med klædelig ydmyghed kalder for den "største enkeltstående forevisning af atletiske evner nogensinde", nemlig brydekampe mellem Nelson og et hold på 10 udviklere fra CCP.

Begivenheden har fået det rammende navn "EVE of Destruction".

"Kampene bliver meget seriøse", ifølge Ragnar Eðvaldsson fra CCP. "Vi har som mål at besejre denne verdensklasses-atlet, og holdet har trænet hårdt i mange måneder for at det skal lykkes".

Gunnar "Gunni" Nelson kommer til at flå de stakkels udviklere fra hinanden en ad gangen, i modsætning til i samlet flok, sandsynligvis i et forsøg på at få seancen til at vare mere end et par minutter. Kampene afgøres ved submission, altså overgivelse, så udviklerne kan teoretisk set redde livet ved at smide sig på gulvet og hvine "jeg gi'r op!" fra kampstart.

Hele herligheden kan følges fredag d.2 maj 2014, på www.twitch.tv/ccp.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.