Da den 17-årige Rafael Castillo fra Long Beach i USA vandt en kamp i Call of Duty, troede han ikke, at han ville høre mere til det. Hvad han ikke vidste var, at hans hus kort tid senere ville blive omringet af helikoptere, brandbiler og en talstærk kampklar politistyrke, fortæller Huffington Post.

Politiet blev nemlig ringet op af en dreng som udgav sig for at være Rafael, og som påstod at have dræbt sin mor, og måske ville skyde flere. Polititet reagerede prompte, og mødte op på adressen, klar til at løse en højspændt gidselsituation.

Rafaels mor var dog i live, og blev kaldt udenfor af politiet, hvor kun forklarede, at hendes søn ikke havde slået nogen ihjel, men blot spillede på sin konsol.

Politiet forsøgte at skabe kontakt til Rafael, både udefra og via hans mobiltelefon, men han kunne tilsyneladende ikke høre nogen ballade grundet sine høretelefoner. Da polititet blev klar over, at der blot var tale om falsk alarm, blev situationen løst uden yderligere dramatik.

Politiet fortalte efterfølgende, at hele misæren har kostet i omegnen af 100.000$, og at det sandsynligvis var "en ondskabsfuld lille knægt" der stod bag. Han har givetvis sporet Rafaels adresse via hans IP-adresse, og derefter indgivet den falske anmeldelse.

Hvis det fastslås hvem der står bag opkaldet, vil det sandsynligvis få repressalier, ifølge politikommissær Michael Tangney. "Han har gjort noget så tåbeligt, og så farligt. Jeg er meget vred - det er et enormt spild af vores ressourcer, og til kæmpe fare for politiet".

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.