Forud for åbningen af årets J-popcon, blev der traditionen tro afholdt et optog af danske cosplayere, der vandrede igennem Københavns gader. Kostumeparaden bestod af halvanden hundrede engagerede, fuldt udklædte og spændte deltagere, der i eftermiddags marcherede fra Nytorv imod DGI-byen, hvor J-popcon anno 2014 finder sted.

Under optoget igennem myldretiden fandt man blandt tilskuere mange vink, dyt og ikke mindst lange blikke efter striben af de flotte og noget anderledes klæder. Ved hjælp af en del manøvre og koordinationer fra de medfølgende arrangører, kom alle helskinnet og glade frem til DGI-byen står for skud. Dog kan det konkluderes fra arrangørernes side, at cosplayere og travl trafik ikke altid går hånd i hånd. Se selv med nedenfor i galleriet fra dagens cosplay-parade.

J-Popcon 2014 på Eurogamer.dk:

Danmarksmesterskabet i Cosplay 2014

J-Popcon 2014: dag 1

J-Popcon 2014: dag 2 og 3

Cosplay galleri

Game-room galleri

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.