Lego-robot klarer det sure klikke-arbejde i iPad-spil

Tysk 3D-artist opfinder sig vej uden om free-to-play-begrænsninger

Det er ingen nyhed, at nogle spillere benytter sig af programmer, eller såkaldte bots, til at klare det sure slid i spil for sig, som f.eks. at samle guld og udstyr, eller slå små ubetydelige monstre ihjel. På den måde kan spilleren nøjes med de sjovere ting i spillet, og lade computeren klare sig selv mens spilleren sover.

Det har dog indtil nu primært været store online-rollespil som World of Warcraft eller Diablo III, som har fået spillere til at ty til sådanne tidsbesparende øvelser, men Wired har talt med en tysk 3D-artist, som har udviklet en metode til at tjene penge i sit iPad spil, mens han selv tjener rigtige penge, eller sover.

Uli Kilian spiller Jurassic Park Builder på sin iPad, men for rigtigt at kunne gøre noget i spillet, skal man på bedste free-to-play-vis optjene penge i ved at klikke på en række dinosaurer med forskelligt interval, eller købe spil-valuta med rigtige penge.

Uli Kilian var tilsyneladende hverken interesseret i at bruge timevis på at optjene valutaen i spillet eller betale sig fra det. Derfor har han bygget en Lego-robot, som klarer det for ham, så han kan bruge sin tid på sit job eller sin lille søn i stedet.

Robotten fungerer ved at køre iPaden frem og tilbage under en robotfinger, som presses ned med nøje afstemte mellemrum. Der klikkes derved på dinosaurerne, og Uli Kilian bliver stenrig i spillets valuta.

Du kan se robotten på arbejde herunder.

Jump to comments (2)

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading