5 alternativer til Watch_Dogs du kan spille allerede nu

Gør ventetiden overskuelig med disse klassikere

Når Watch_Dogs bliver sluppet løs d. 27. maj, tegner det til at blive en af årets helt store spiloplevelser, og vi er blevet lovet skyderi, action, dødskørsel og hacking i en åben verden på et hidtil uset niveau. Kan du næsten ikke være i dig selv af bar forventning, har vi her samlet en håndfuld spil som kan gøre ventetiden til at bære, og som har store dele til fælles med Watch-Dogs.

Deus Ex: Human Revolution

Deus ex

Fans af det første Deus Ex fra 2000 begyndte at holde vejret, da Ubisoft annoncerede seneste titel i Deus Ex-serien helt tilbage i 2007. Mange var blevet slemt skuffet, da første efterfølger, Deus Ex: The Invisible War udkom i 2003, og var således bange for at få brændt nallerne igen. Spillerne blev lovet at gameplay, og ikke mindst følelsen, ville blive som i det første spil, men 4 års udviklingstid gjorde mange nervøse. Frygten viste sig dog grundløs, og alle på nær de allermest hardcore purister tog godt imod Human Revolution, da det kom på gaden i 2011.

Spillet er en Sci-Fi thriller, hvor du som halv mand/halv cyborg Adam Jensen skal infiltrere diverse lokationer, snige dig ubemærket rundt eller myrde dig vej frem, altimens du forsøger at hitte rede i, hvem der egentlig er de gode og onde.

Human Revolution er mere lineært end Watch_Dogs, men der er al den hacking du overhovedet orker, og er du samtidig til Blade Runner, kan spillet næsten ikke anbefales varmt nok.

Anmeldelse af Human Revolution her

Red Dead Redemption

red dead

Verden hungrede i 2010, som den altid gør, efter mere Grand Theft Auto. Seneste kapitel var udkommet i 2008, og verden spurgte utålmodigt Rockstar om mere open world galskab. Rockstar svarede, at det kunne verden sagtens få, men så blev det altså på hesteryg i stedet. Verden blev noget slukøret, men det var kun indtil spillet endelig udkom.

Rockstar formåede at tage alle de bedste elementer fra Grand Theft Auto, og omsætte dem til et aldeles gennemført western-univers. Spilleren har frie hænder til at udleve alle sine cowboy-fantasier som outlaw eller ordenshåndhæver, og det er så vidt vides det eneste spil på markedet, hvor du kan lægge en stakkels pige på jernbanesporet, og slå over i den vildeste skurke-latter, mens hun bliver kørt over.

Der er i sagens natur ikke meget hacking, men har du en indre cowboy, finder han ikke en bedre legeplads end denne.

Anmeldelse her

Jump to comments (0)

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Freedom Of Choice

Ubisoft har lagt en video online, hvor de går lidt mere i dybden, med det kommende Ghost Recon spil.

Skyrim, Doom og Fallout som pinballborde

Bethesdas store spil bliver til pinballborde i december.

Fortæller Watch Dogs 2 om nyt sci-fi spil fra Ubisoft?

Teaser gemt i Watch Dogs 2 kan være for nyt sci-fi spil.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading