Rapperen Snoop Dogg, eller Snoop Lion, afhængigt af hvornår på dagen man spørger, har lagt stemme til en voice pack som multiplayer announcer til Call of Duty: Ghosts. Det vil således være Snoop's sprøde røst, der informerer dig om, at du har opnået et killstreak, fået nyt udstyr, eller at en af dine homies igen er aktiv.

Soldater-Schæferhunden Riley var en stor del af marketingskampagnen, da Ghosts blev sendt på gaden sidste år. Det er derfor ikke komplet blottet for tematisk sammenhæng, at Snoop nu giver dig overblikket, mens du laver headshots på n00bs.

Snoop fortæller selv, at det er en ære at være en del af et spil, som er kendt for storhed. Han fortæller videre: "Like I say, [Call of Duy]'s the coolest game in the hood, all my homies play this game!"

DLC-pakken udkommer først til Xbox One den 22. april, og udgivelsesdatoer til andre platforme bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

Thomas og Jonatan kunne godt få armene ned, da de anmeldte Call of Duty: Ghosts, men der var Snoop heller ingen steder at finde endnu. Du kan læse anmeldelsen her

Hør Snoop fortælle om Voice pack'en med egen stemme i traileren nedenfor:

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.