Ny virtual reality-gadget sætter dig på hårdt arbejde

Løbebånds-gaming er lige om hjørnet

1

Den kickstartede Virtuix Omni-trædemølle, der lader spilleren bevæge sig i alle retninger ved hjælp af egen krop, oplevede en kæmpe succsess i sommers og firmaet bag kan nu aflsøre, at man fra juli i år af vil kunne anskaffe sig sin helt egen model.

I øjeblikket tilbydes Omni i to forskellige udgaver : Standard, og som Dual-version. Af tilbehør kan nævnes; sko, bælte, tracking-hardware og software. Man kan nemlig ikke benytte sig af et tilfældigt par sko fra skabet: enheden kræver et særligt specialbygget par med tre "knopper" på sålerne der sætter sig fast i platformens buede riller.

Bæltet er der primært til når spilleren ikke kan holde fast på standerens støttering - f.eks hvis man har en riffel i hånden - og har et indbygget ophæng på hver side af brugerens talje, der der er forbundet til Omnis søjler. Det er muligt at bruge udstyret uden at skulle hoppe i seletøjet først, men det har en god "støttehjulseffekt" til nybegyndere og tilbyder samtidig en god stabilisering.

Dual-pakken byder på hele to Omni-platforme og tre par sko. Det er værd at huske på at Omni kun er halvdelen af ​​den VR-oplevelse som der er ligger bag firmaets vision. Det er nemlig tænkt at den skal kombineres med et hovedmonteret display ala Oculus Rift, som vist i mange af demonstrationerne. Ideén ville også ryge sig en tur, hvis man traskede rundt på et løbebånd to meter væk fra sin skærm.

Firmaet selv siger, "En revolution indenfor virtual reality er undervejs. Forbrugere kan nu udforske virtuelle verdener med den naturlige brug af deres hænder og øjne takket være overkommelige enheder såsom Razer Hydra og Oculus Rift. Omni tager virtual reality et skridt videre, så alle kan rejse sig op og krydse virtuelle verdener med den naturlige brug af deres egne fødder. Sand virtual reality ikke kan opleves siddende. Omni vil frigøre spillere fra passivt, siddende gameplay og frigøre det fulde potentiale som virtual reality-spil besidder. Men det stopper ikke ved spil: uddannelse og simulering, fitness, virtuel turisme, virtuelle messer og events, professionelle møder, virtuelle arbejdspladser, museer, koncerter - mulighederne er ubegrænsede".

Standardversionen af Virtuix Omni kan fås for 499$, men står man og overvejer at investere, skal man nok forvente en heftig fragtpris for at få den leveret.

Jump to comments (0)

About the author

Thomas Bornø

Thomas Bornø

Contributor

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.

Relateret indhold

Bulletstorm: Full Clip Edition

"Hey dicktits, this game ain't gonna pre-order itself!" - Grayson Hunt 2011.

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Vender Duke Nukem tilbage?

It's time to kick ass and chew bubblegum, and we're all out of gum.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Freedom Of Choice

Ubisoft har lagt en video online, hvor de går lidt mere i dybden, med det kommende Ghost Recon spil.

System Shock remake udskudt til 2018

Remaken af det klassiske System Shock er blevet udskudt til 2018.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading