Spillere fra Europa og USA satte for nyligt hinanden stævne i online-FPS'en Planetside 2, som giver mulighed for en enorm mængde spillere på hvert hold. Hele 240 online-kombattanter repræsenterer hvert kontinent, så det er for en gangs skyld ingen overdrivelse at kalde begivenheden for episk.

Der er heller ikke blevet lagt fingre imellem i forhold til produktionen af videoen, for hvor det hele nogle gange kan blive lidt tørt og faktuelt i optagelser fra spil, har man her klippet hele balladen sammen til 30 minutters highlights, komplet med dramatisk og medrivende voiceover.

Det skal ikke afsløres her, hvem der trækker sig sejrrigt ud af affæren, men du kan få syn for sagen ved at se videoen herunder.

Du kan læse Eurogamers anmeldelse af Planetside 2 her

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.