Spillerne har med al tydelighed ventet med længsel på seneste udgivelse i Infamous-serien. I hvert fald er der blevet købt over 1 million fysiske og digitale eksemplarer på blot 9 dage, eller mere end 110.000 om dagen.

Er du selv blandt de 1 million købere, og har suget Seattle tør for indhold som både god og ond, er der nu god grund til at tage fat på Delsin Rowe igen.

Sony har nemlig annonceret, at der er gratis DLC at hente på PSN i form af inFamous Paper Trail, som er en 6-ugers episodisk historie med nye missioner. Det nye indhold vil blandt andet kaste lys på mysteriet om Delsins hovedfjende, skurkene fra D.U.P.

Du kan læse mere om både salgstallene og DLC her.

Eurogamer har naturligvis anmeldt inFamous: Second Son, hvilket kan læses her

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.