Da Grand Theft Auto 5 kom på gaden efter 5 års ventetid sidste år, var det til glohede anmeldelser og salgsrekorder.
Spillet nåede en indtjening på 1 mia. dollars på bare tre dage, men spillets udgivere, Take Two Interactive, er om muligt endnu gladere for den succes som spillets onlinedel har opnået.

CEO for Take Two, Strauss Zelnick, fortæller i et interview på Fox Business, at omkring 70 procent af alle brugere har spillet onlinedelen. Når man har solgt 32.5 millioner eksemplarer, må det alligevel siges at være en flok.

Zelnick siger i interviewet:"Når vi sendte et produkt på gaden for bare få år siden, uanset hvor stort et hit det blev, så tog vi vores indtjening og gik videre til næste projekt. Det vi ser ske nu, er at vi skaber vedvarende forbrug [med GTA online], hvilket er gaven der bliver ved med at give."

Zelnick nævner ingen specifikke tal for indtjeningen på onlinedelen, men når udgiveren af verdens bedst sælgende spil nogensinde er begejstret, er der nok ikke tale om småpenge.

her.

En af de aktiviteter, som mange har glædet sig til i GTA online, er muligheden for at røve banker med andre spillere, hvilket ifølge Rockstar er lige på trapperne. Det kan du læse mere om her.

Du kan læse vores anmeldelse af Grand Theft Auto 5 lige her.

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.