Den amerikanske TV-vært og komiker, Conan O'Brien, har optaget seneste afsnit af sin web-serie, Clueless Gamer, på et usædvanligt sted.

Serien går kort sagt ud på, at Conan O'Brian, som absolut ikke er gamer privat, demonstrerer sine manglende evner inden for diverse spil, med en voldsom mængde fagter, hidsige udbrud og sjove kommentarer til følge.

O'Brien er tilsyneladende ikke uden forbindelser, for det er lykkes ham at tømme NFL-holdet Dallas Cowboy's hjemmebane, AT&T Stadium, for så at sætte en Playstation 4 til deres helt enormt store skærm. Hele 72 gange 160 fod, eller ca. 1056 m2, har han at boltre sig på, men det betyder øjensynligt ikke det store for evnerne. I hvert fald snubler han sig hjælpeløst igennem NFL-spillet Madden 25, blomster-simulatoren Flower, raceren Need for Speed Rivals, for til sidst at fumle sig til en sejr i Street Fighter II.

Hele seancen er bestemt et kig værd, og kan ses nedenfor.

Du kan læse Jonatans begejstrede anmeldelse af Need for Speed: Rivals her

About the author

Troels Sejrup Rødkjær

Troels Sejrup Rødkjær

Contributor

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup.