Den fjerde udgave af Dota 2-turneringen, The Internationals, vil i år blive afholdt d. 18 - d. 21 juli i Seattle, Washington. Billetsalget til MOBA-turneringen i USA starter nu på fredag og afhængigt af hvor luksuriøst opholdet ønskes, ligger prislejet imellem $99 - $499.

Til dem der ikke har mulighed for at tage til Seattle til sommer, er der selvfølgelig en gratis løsning. The Internationals 2014 vil nemlig blive streamet globalt.

Turnerings-kompendiet, som Valve annoncerede før sidste års kampe, fik forøget den overordnede præmie-pulje til over $2.8 millioner. Dette kompendium vender tilbage igen i år, og fungerer som et digitalt leksikon over Dota 2 holdende, kampene mm.

The Internationals 2013 bød på en nervepirrende finale-kamp mellem svenske Alliance og ukrainske Na'Vi, og langt hen ad vejen lignede det et dødt løb. Det blev dog i sidste i ende vores skandinaviske naboer der løb med sejren, trofæet anno 2013 og første-præmiepuljen på $1.4 millioner.

1
Svenske Alliance kunne i 2013 kalde sig vindere af den største internationale Dota 2-turnering

Der er udset mange favoritter og bud på, hvem der løber af med titlen som Dota 2-mestre i år, men vi vil selvfølgelig gerne høre hvilket hold der er jeres favoritter, og hvorfor du tror de kan vinde The Internationals 2014.

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.