Eurogamer er ikke de eneste der er aktive på både Twitch og YouTube. Rundt om i landet bliver der produceret læssevis af gaming-video men det er sjældent at man ser en dansk gamer, der for alvor har fået slået sit navn fast ude i den store Youtube-verden. Bag kanalen GexpGaminG finder vi dog undtagelsen i form af en ung fyr fra Holbæk, der på bare to år har opbygget den største dansksprogede kanal på Youtube, der hele tiden vokser sig større.

Hvad hedder du, og hvad kan folk finde dig som på Youtube?

Mit navn er Phillip Madsen og på Youtube er jeg kendt som gameren Gex der leverer friskt gameplay til folket.

Fortæl lidt om dig selv i det virkelige liv

Youtube er mit virkelige liv - jeg er ikke anderledes bare fordi kameraet er slukket. I min fritid arbejder jeg som jord- og betonarbejder og det gør jeg af to grunde - dels fordi at man får enorme mængder motion og dels fordi at jeg ikke bliver mentalt træt af mit arbejde, så når jeg så kommer hjem har jeg masser af mental fokus og overskud tilbage, som jeg kan deponere i mit youtube-arbejde - men jeg får selvfølgelig også slappet af og hygget sammen med min kæreste.

1

Fortæl lidt om hvad det er du laver på Youtube

På Youtube producerer jeg en masse gratis videomateriale til pøblen i form af gameplay, holdninger, vlogs og teknik-indslag, og ud over det, så benytter jeg min Youtubekanal til at gøre både andre og mig selv glade. Der er en masse lykke i at lave Youtube og en masse gode oplevelser sammen med mine kollegaer og venner.

Du har i løbet af de sidste to år opbygget en fanskare på knap 150.000 subscribers på Youtube og har nu den største dansksprogede kanal på siden. Hvad tror du er hemmeligheden bag din succes?

Hemmeligheden bag min succes er 100% min personlighed. Jeg er et meget specielt menneske og jeg lytter ikke til folk der forsøger at ændre min måde at lave videoer på - jeg gør det på min måde og kun min måde. Jeg hader at redigere videoer, men forsøger altid at opnå en virkelig god videokvalitet, både når det kommer til lyd og HD-frækhed! Ting skal gøres på min måde og det er der mange der kan lide.

Har du været nødt til at opgive noget for at komme så langt som du er?

Jeg har en meget presset hverdag, hvor jeg bruger 90% af min fritid foran computeren på at lave videoer, snakke med venner, og med at skabe nye samarbejder med sponsorer og producenter. Når man opnår den "kendthed" jeg efterhånden har, så må man på sin vis opgive privatlivets fred og man må sikre sig imod diverse trusler, såsom hackerangreb og lækning af ens personlige informationer, hvilket er ret hårdt.

Hvordan lykkedes det dig at blive sponsoreret og hvordan har det ændret din muligheder for at lave videoer?

Jeg har benyttet enhver lejlighed jeg har fået, til at oprette et netværk af producenter og firmaer. De forbindelser kan jeg benytte til at lave bedre videoer samt opnå en højere standart på min kanal. Der er mange der mener at jeg får en masse gratis ting foræret, men det er ofte folk der ikke kender til arbejdet der ligger bag. Det er hårdt med den mængde opmærksomhed jeg får og alle de aftaler jeg pt har kørende. De fleste ting jeg "får", er ofte ting jeg har til langtidsudlån og en dag skal levere tilbage når jeg ikke selv vil benytte dem mere, sammen med en lille note med min mening om det pågældende produkt. Men jeg forstår udemærket at folk kan føle sig forarget over de ting jeg engang imellem modtager.

Hvad er dine fremtidsplaner / drømme i forhold til Youtube og streaming?

Mine fremtidsplaner er at fortsætte med det jeg laver nu, måske leve af det hvis det er muligt, dog så regner jeg ikke med at have det arbejde jeg har nu. Jeg vil meget hellere arbejde som radiovært eller tv-personlighed, men jeg ville sætte pris på snart at kunne leve af de ting jeg elsker at lave.

Hvad får du tiden til at gå med, når du ikke arbejder på dine forskellige kanaler?

Når jeg ikke beskæftiger mig med Youtube så er jeg sammen med min dejlige kæreste og så ser jeg også enormt meget internet-tv og youtube-videoer. Men det meste af tiden benytter jeg selvfølgelig på at game.

Find ud af mere om Gex ved at besøge hans fanside på Facebook, eller find ham her på Twitch og følg med i hans stream.

Se Phillip modtage sin Youtube-pris, som han modtog da han nåede op på 100.000 subscribers:

About the author

Thomas Bornø

Thomas Bornø

Contributor

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.

Flere artikler af Thomas Bornø

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce