Scor kassen på League of Legends

Copenhagen Games holder den største turnering under danske himmelstrøg

Går du derhjemme og drømmer om, at dine mange timer foran skærmen med League of Legends endelig skal udmønte sig i noget solid valuta? Var det på tide, at du overbeviste din mor om, at det var det rigtige valg at blive i kælderens kolde omfavnelse istedet for at lave trivielle fysiske ting med bolde udenfor?

Så har vi svaret til dig! Den årlige største danske E-sports-begivenhed 'Copenhagen Games' er tilbage, og Riots vanvittigt populære spil, som over 27 millioner mennesker dagligt boltrer sig i, er ikke gået deres næse forbi. Arrangementet lægger rammer til den største League of Legends-turnering på dansk grund nogensinde med over 150.000,- i præmiepuljen.

Som sidste år udspiller slaget sig i Øksnehallen, der kommer til at sitre af spænding, når luften bliver fyldt af jubelråb, triste vræl og højlydt heppen fra publikumsrækkerne. Du har heldigvis stadig lidt tid til at finde ud af, hvordan du undgår at komme med til familiesammenkomsten i Assens. Copenhagen Games bliver først skudt igang d. 16. april og forløber indtil d. 20. april, hvor du med al garanti ser frem til en god nats søvn i egen seng efter de hårde musetastende strabadser.

Til dem der foretrækker at holde pulsen under 140 og mindske svedpletterne under armene, er der også mulighed for at plante bagpartiet i sædet og spise popcorn i tilskuerområdet. I år er der oprettet en dedikeret League of Legends-scene med plads til to dystende hold og storskærme, så du kan få en smagsprøve på den magi, der udspillede sig da de ypperligste League of Legends-spillere ramlede sammen til verdensmesterskaberne sidste år.

Der er stadig åbent for tilmeldinger til turneringen, så det er nu, du skal hjem og holde Steve Jobs-brændtalen for dine venner om, hvordan I skal spille jer til hæder og ære sammen. Men du skal ikke tro, at det bliver en dans på roser at vandre hjem med pengekufferten under armen. Med så stort et beløb på højkant, kan du roligt forvente, at folk har ligget i hård træningslejr, og at Netto har måttet bestille ekstra Hustlers hjem de sidste par måneder. Det er bare om at komme i sving!

Du kan tilmelde dig direkte til arrangementet her.

Slap.dk giver dig også en mulighed for at springe det tunge tilmeldingsgebyr over, hvis du vinder deres 'kvalifikations-turnering'. Her får du en oplagt mulighed til at løbe dit hold igang og se, om I har, hvad der skal til for at jorde jeres modstandere.

Tilmelding til kvalifikationsturneringen kan du finde her.

Jump to comments (0)

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading