Der er ingen grund til formaliteter. Vi ved begge, hvorfor du er her. Du ønsker selvfølgelig at købe samtlige golfbaner i Los Santos, samt kvinder af tvivlsom dyd, ikke sandt? 'Overflod' er Grand Theft Autos mellemnavn og vi er her for at sikre, at hver og én af byens blodplettede sedler havner i dine lommer.

At vælge side

Der er to aktiemarkeder i Grand Theft Auto 5: LCN, som er påvirket af in-game events og BAWSAQ, som er påvirket af spillets beskidte handelsnetværk, der udgøres af spillerne selv. Selv om det er noget sværere at ændre strømmen af sidstnævnte, så er førstnævnte stort set fair-game, og venter bare på at blive fanget i dine grådige, glubske kløer. Hvordan det, tænker du nu sikkert? Fordi, meget lig den virkelige verden, svinger aktiemarkedet baseret på aktuelle begivenheder. Hvis slemme ting sker, falder priserne. Giver det hele lidt bedre mening nu?

Du er den slemme ting. Så gå ud og få slemme ting til at ske.

Invester i bilindustrien. Hvilket selskab laver din foretrukne bil? Lampadati? Coil? Vulcar? Når du har bestemt dig for en producent, går du derefter ud og skyder hver eneste af deres produkter i sænk. Bogstaveligt talt. Sæt ild til dem, eller spræng dem i luften - det er mindre vigtigt. Bare ødelægge så mange af dem som du kan. Dette vil igen, medføre, at selskabets aktier styrtdykker. Når du bliver færdig med at destruere, køber du alle de billige aktier du kan. Derefter går du ud og gør det samme forefra igen. Denne gang er målet dog alle de resterende bilproducenter. Med en lille smule indsats, vil du være i stand til at hæve din egen virksomheds aktier, i kraft af, at ingen andre har nogle biler at sælge ud af.

Se for øvrigt vores snydekoder til GTA5 her.

Dette er i det mindste, hvad visse lænestols-statistikere tror på. Tilsvarende kan du angiveligt påvirke andre virksomheder på samme facon, ved at forårsage masse-kaos på deres rivalers forretninger. Om det virker eller ej, ja, det bliver stadig debatteret, men hvis du havde brug for en undskyldning for at overfalde intetanende restaurantmedarbejdere, så har du fundet den her.

For god ordens skyld, har vi her inkluderet listen over de rivaliserende forretninger:

 • CoolBeans / BeanMachine
 • Burgershot / Up-An-Atom
 • Clucking Bell / TacoBomb
 • FlyUS / AirEmu
 • GoPostal / PostOP
 • Bilkington / DollarPills
 • Pisswasser / Logger
 • MazeBank / BankOfLiberty
 • Redwood / Debonaire
 • Slaughter, Slaughter & Slaughter / Bullhead
 • RadioLosSantos / WorldwideFM
 • eCola /Raine
1
Små forbrydelser betaler sig ikke. Store forbrydelser er vejen frem.

Uncle Lester elsker sine 'børn'

Hvis du er interesseret i noget lidt mindre suspekt, så har redditoren Trekkx en mere konkret vejledning man kan vælge at følge - en, der kan sprede 2,1 milliarder dollars på tværs af alle dine karakterer. Uanset om denne virker eller ej, er trekkx's vejledning nyttig for de fleste. Der findes derudover også en yderst informativ 'kup'-guide, som du kunne overveje at bruge, i tandem med Trekkx's.

(Den 130-kommentar lange reddit-post, som denne guide startede, er også værd at læse igennem.)

Følgende er et uddag af Trekkx's guide fra Reddit. For flere detaljer henvises der til ovenstående link.

Trin I - Starten

Start spillet og begynd på historien. Forsæt med at gå alle missionerne igennem - vær ikke urolig når du når til LifeInvader attentatet, da du på dette tidspunkt ikke kan påvirke aktiemarkedet.

Trin II - The Hotel Assassination

På et bestemt tidspunkt i spillet skal du, for at du kan advancere videre i historien, klare 'The Hotel Assassination'. I denne mission, er du beskadige Bilkington's aktier, for at øge aktierne i Betta Pharmaceuticals. Betta Pharmaceuticals topper ved omkring 80%, og jeg er i tvivl om Bilkington (kommenter endelig hvis du finder ud af!)

INVESTER FØR MISSIONEN: [BET] BettaPharmaceuticals (BAWSAQ) SÆLG EFTER MISSIONEN: [BET] BettaPharmaceuticals (BAWSAQ) KØB EFTER MISSIONEN: [BIL] Bilkington (LCN) SÆLG EFTER AKTIET REBOUNDER(stiger igen): [BIL] Bilkington (LCN)

De sidste to trin er ikke så vigtige, og for at være ærlig så kommer dette mord næppe til at ændre udfaldet, da du på dette tidspunkt har meget lidt at investere med. Du kan dog lige så godt gøre det, hvis du vil have de ekstra penge.

Trin III - Gennemfør historien

Afslut hovedhistorien. Hvis du klarede det sidste trin korrekt, burde du nu have omkring $40M til rådighed for hver af dine karakterer. Nu er det blevet tid til at tjene nogle rigtige penge.

Trin IV - Multi Target Assassination

I dette attentat er målet at beskadige Redwoods aktier, for at øge aktierne i Debonaire. Debonaires aktier topper omkring 80% og Redwoods topper omkring 300%.

INVESTER FØR MISSIONEN: [DEB] Debonaire (LCN) SÆLG EFTER MISSIONEN: [DEB] Debonaire (LCN) KØB EFTER MISSIONEN: [RWC] Redwood (LCN) SÆLG EFTER AKTIET REBOUNDER: [RWC] Redwood (LCN)

Du kan være nødt til at vente et par dage før Redwoods aktier stiger igen, så bare sov indtil dette sker.

Trin V - Vice Assassination

I dette attentat skal du beskadige Facades aktier, for at øge aktierne i Fruit. De Guides jeg har set, har ofte manglet et vigtigt trin i dette attentat: invester i Facade idet aktierne rebounder. Aktierne hos Fruit vil toppe på omkring 50% og Facade topper ved 30%.

INVESTER FØR MISSIONEN: [FRT] Fruit (BAWSAQ) SÆLG EFTER MISSIONEN: [FRT] Fruit (BAWSAQ) KØB EFTER MISSIONEN: [FAC] Facade (BAWSAQ) SÆLG EFTER AKTIET REBOUNDER: [FAC] Facade (BAWSAQ)

Dette trin er forskellen mellem at tjene omkring $1,5 mia og $2,1 mia, så sørg for at du ikke glemmer det. Facade kan godt bruge et godt stykke tid på at rebounde, så igen, skal du bare sove indtil aktiet topper igen.

Trin VI - The Bus Assassination

Dette attentat er lidt anderledes, da den udelukkende fokuserer på at Vapids lager stiger igen, efter at du beskadiger det. Vapids aktie-rebound topper på præcis 100%.

KØB EFTER MISSION: [VAP] Vapid (BAWSAQ) SÆLG EFTER REBOUND: [VAP] Vapid (BAWSAQ)

Du bliver nødt til at vente et par dage på at aktiet rebounder, så gå i seng, sov, og sørg for at checke Vapids aktie-status på et givent tidspunkt, efter kl 08:00.

Trin VII - The Construction Assassination

Dette attentat har ingen rebound og fokuserer på at få GoldCoasts virksomhed tilbage fra et andet byggefirma (der ikke er på nogen af aktiemarkederne). Goldcoast aktier topper ved omkring 80%.

INVESTER FØR MISSIONEN: [GCD] GoldCoast (LCN) SÆLG EFTER MISSIONEN: [GCD] GoldCoast (LCN)

Alternativt kan du, hvis du er en eller anden grund, er mindre tilbøjelig til at tage ordrer fra Onkel Lester, bruge dette glimrende profitable trick. Har du nogensinde ønsket at 'tjene' 1,5 milliarder dollars på rekordtid? Selvfølgelig har du det! Denne mini-guide er lavet til netop dette formål og kommer direkte fra en fyr ved navn Dahpie, fra GameFAQs.

Dette kræver:

1. At du har gennemført spillet.

2. At du har fået det maksimale antal penge (35 millioner) fra missionen 'The Big One'(Dette kræver at du vælger den åbenlyse tilgang, hvor du bruger så lidt personer som muligt og derudover vælger de personer der er billigst at hyre).

3. Ar du har ladet alle Lesters attentat-missioner forblive urørte (bortset fra den første, der er obligatorisk)

Trin 1: Invester i Debonaire før missionen. Efter missionen, skal du sælge alle Debonaires aktier idet de når maksimal profit og så INVESTER i Redwood!! Min profit = 300% (Redaktionel note: Du ved at en mand mener hvad han skriver, når han bruger så mange udråbstegn)

Trin 2: Invester i Fruit-aktier før missionen og træk pengene ud bagefter! Min profit= 50%

Trin 3: Invester i Vapid EFTER du har klaret missionen. Træk pengene ud når du har fået din andel! Min profit= 100%

Trin 4: Invester i Gold Coast Development før missionen og træk pengene ud når du er færdig! Min profit= 80%

Trin 5: Udløs den tilfældige begivenhed 'Hitch Lift 1' (Sted: Ineseno Road, Banham Canyon) og gennemfør den. Han vil efterfølgende give dig et aktie-tip omhandlende firmaet "Tinkle" - Profit= 30%

Mere? Ok, så lad gå.

På vegne af GTAForums' The Nefarious Jester, har vi fået et tip der beskriver et par profitable tilfældige møder i spillet. Hvis du er heldig i din færden, i Los Santos' sydlige del, kan du således risikere at støde på en mand, der er midt i at blive frarøvet sin cykel. Det kan virke sjovest at stå og se på, men hvis du hjælper ham med at få cyklen tilbage, vil manden angiveligt fortælle, at han ejer dyrehandlerkæden ARK og give dig et betydeligt antal aktier gratis. Der er også en tilfældig ped-mission at finde nær tunnelen på Interstate-vejen der fører nordpå til 'The Bay'. Hvis du tager en bestemt person til lufthavnen, vil han give dig aktie-råd om hvad du burde købe. Så gør hvad manden siger og køb dem med det samme!

Når det så er sagt, så er bedste du kan gøre for dig selv lige nu, at tjekke de to GTA5-relaterede Subreddits : r/GTAVstocks og r/GTAMarket . Der er et væld af dybdegående information at finde, herunder en svimlende mængde af teori og matematiske rapporter. Det er interessant at bemærke, at der er gjort bestræbelser på kunstigt at ændre strømmen af ​​BAWSAQ, for at gavne alle involverede parter. Tror du, du kan hænge med de bedste? Der er kun én måde at finde ud af det på.

Her er et link til uendelige penge i GTA5.

About the author

Thomas Bornø

Thomas Bornø

Contributor

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.

Flere artikler af Thomas Bornø

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Arkivet: Grand Theft Auto V - Anmeldelse

Sæt kursen mod Los Santos og find ud af om Rockstar har gjort det igen

GTA 5 snydekoder og guide (cheats)

Alle snydekoder til GTA 5, samt guide til aktiemarkedet

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce