Gratis penge i GTA5 for de ekstremt dovne

Vil du have tonsvis af penge? Her kan du se hvordan du får det

Her er der en metode til at lave masser af gryn. Det kræver en indsats at få systemet sat op, men når du først har begge karakterer på rette sted, kan du tjene ligeså mange penge som du har tålmodighed til. Når du er færdig med at bruge denne gyldne GTA5 chance fortsætter du bare med at spille normalt.

1
Den neddykkede ting her er 12.000 dollars værd hver gang du samler den op.

Hvem vil ikke have gratis penge?

Vælg to karakterer som du gerne vil gøre rige. Kør til en af strandende tættest på de steder der på kortene herover og herunder, svøm ud til havet og dyk når du når til det angivne sted. Led efter det undersøiske vrag.

Når du har fundet begge to, skal du finde de skinnende kufferter: den første befinder sig tæt på flyveren på bunden af havet og den anden er på vraget, tæt på den åbne luge. I det øjeblik du svømmer op til en ting og får credit for at finde pengene, skal du øjeblikkeligt skifte til den anden karakter og finde tingene på det sted hvor han er.

2
Her er det andet sted hvor hver ting er ikke mindre end 25.000 dollars værd hver gang.

Se alle snydekoder til GTA5 her - både til PS3 og Xbox 360

Ligesom med den første karakter svømmer du op til tingen og i de øjeblik du bliver krediteret for at finde pengene, skifter du tilbage til den anden karakter som kan snuppe de penge der i samme øjeblik er re-spawnet på det andet sted. Nu kan du skifte frem og tilbage og få pengene til at dukke op igen og igen indtil du synes du har penge nok til at leve komfortabelt resten af dit liv eller udleve dine vildeste fantasier.

Jump to comments (1)

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Hitman får offline-opdatering

Nu kan du nyde dine lejemord, når du er offline.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Freedom Of Choice

Ubisoft har lagt en video online, hvor de går lidt mere i dybden, med det kommende Ghost Recon spil.

AnbefaletWatch Dogs 2 - Anmeldelse

Hipster-hackerne overtager Californien!

AnbefaletHITMAN - Anmeldelse og Interview

Første sæson af Hitman er netop afsluttet, og nye eventyr med Agent 47 venter forude. Vi var et smut forbi IO Interactive for at spille sidste kapitel, og fik samtidig en snak med Online Director Torben Ellert, og Community Content Manager Travis Barbou

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading