Wargaming har netop meddelt, at World of Tanks: Xbox 360 Edition, udkommer allerede d. 12. februar - et godt stykke tid før forventet.

Denne konsol-version er udviklet af Wargaming West, tidligere kendt under navnet Day 1 Studios, skaberne af MechAssault.

Det populære onlinespil, der har 75 millioner registrerede brugere, vil være gratis at spille for Xbox Live Gold-medlemmer. For dem som ikke er med i denne klub, vil der være en 7-dages prøvetid, hvor man gratis kan finde ud af om man vil investere i spillet. Wargaming fortæller at nysgerrige førstegangs-spillere godt kan forvente en god portion mikrotransaktioner, i form af specielle kampvogne samt premium-kontoer, der "booster tempoet hvorpå man erhverver sig XP og penge i spillet".

Ved lanceringen vil Xbox 360-versionen indeholde mere end 100 kampvogne fra USA, Tyskland og England. Nye kampvogne fra andre lande vil blive tilført løbende.

Se traileren her.

About the author

Thomas Bornø

Thomas Bornø

Contributor

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.

Flere artikler af Thomas Bornø