Det ser ud til, at Epic Games har stået bag sit sidste kapitel i den anerkendte Gears of War-serie, da Microsoft Studios har købt rettighederne til franchisen, og sat det nye canadiske studie Black Tusk bag roret.

Epic Games vil nu "koncentrere sig om nye projekter", sagde stifteren Tim Sweeney i en udtalelse offentliggjort på Xbox.com. Wes Phillips, PR-ansvarlig hos Epic Games sagde på Twitter, at firmaet har "flere spil under udvikling" (via Kotaku).

Flere nyheder om Gears of War og det spil, som Black Tusk allerede nu er i gang med at stykke sammen, vil blive udgivet senere på året.

Microsoft annoncerede også, at Gears of War-veteranen Rod Fergusson er blevet hyret til at overvåge udviklingen af franchisen. Han var den tidligere produktions-manager hos Epic Games, før han forlod firmaet for at hjælpe med at få BioShock Infite ud ad døren. Han sagde, at hans nye job "føles som at komme hjem", og vi kan håbe, at han får styret spillet det rigtige, motorsavs-flæsende sted hen.

Epic Games kunne yderligere fortælle, at de har licenseret Unreal 4-motoren til Microsoft til brug i fremtidige projekter - som det her, formodentlig - også.

Det sidste nye Gears of War-spil, Judgment, blev udviklet af det polske studie People Can Fly.

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Flere artikler af Malthe Wandall-Holm