Origin nyhedsbrev - anno 1996

Læs lidt om hvad Chris Roberts og Electronic Arts gik og puslede med i februar 1996

1
Mark, Malcolm og Chris

Her er et varmt vindpust fra fortiden: Det månedlige nyhedsbrev der gik ud til medarbejderne i et meget entusiastisk firma kaldet Electronic Arts i 1996, helt specifikt til de folk fra EA der arbejdede i Origin studiet i Austin, Texas.

Den vedhæftede fil er et scanning af firmaets nyhedsbrev fra 12. februar 1996. Det hed Point of Origin og udkom hver sidste fredag i måneden lige umiddelbart inden firmaets 300 medarbejdere gik til fredagsbar.

Topnyheden i månedens nyhedsbrev er lanceringen af Wing Commander IV.

I nyhedsbrevet er vi er med til at fejre lanceringen af Wing Commander IV hvor en ret ung Chris Roberts mingler med Malcolm McDowell og Mark Hamilton under lanceringseventet på Planet Hollywood for det 6 CD store rumspil. Malcolm og Mark donerer de rumdragter de havde på under indspilningen af Wing Commander til restauranten. Man ser Chris Roberts stå ved siden af og se på med et stort grin. Man noterer sig også, at pressen var mødt talstærkt op i form af bl.a. CNN. Ganske flot PR-arbejde for et computerspil i 1996 men den fremgår også, at Mark Hamill gjorde en stor indsats for at promovere spillet, bl.a. ved at gå på Jay Leno.

De var også godt tilfredse med at spillet Crusader (hvad var det lige for et?) fik gode anmeldelser på det tidspunkt - hvilket man ikke er sen til at notere sig i nyhedsbrevet.

Man kan også læse, at Origin den måned satsede stort på at lave et HTML baseret website. URL'en var www.ea.com/origin.html. På forsiden af sitet kan man læse, at Origins, iøvrigt udmærkede, motto var at 'Livet er et eventyr. Hvorfor ikke spille det og spille det hårdt?'

Nyhedsbrevet afsluttes med spillegenden Warren Spectors favoritlinks fra internettet (Games Domain... snøft) og et udsnit af aktiekurser fra Wall Street. EA's kurs havde ikke, noterer man sig, bevæget hverken op eller ned den måned.

Jump to comments (3)

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading