En gratis opdatering til det Xbox One eksklusive Ryse, der indeholder to nye level events, er netop blevet udgivet.

At dræbe barbarer i arenaerne vil tilsyneladende få disse events til at ske på tilfældige tidspunkter på en række forskellige maps. I en af dem vil et fjendtligt tårn dukke op og bombardere spilleren med pile indtil man ødelægger det.

I den anden vil Reward Statues af Romerske guder stikke op af sandet og give give midlertidige buffs til dit liv og dine evner. Ikke så ringe.

Der er også kommet en opdatering, man dog skal betale for. The Colosseum Pack til 3,99$ tilføjer to nye arenaer og to nye skins til spiller karakteren. Arenaerne er Henge, hvor man invaderer et oldgammelt skovtempel og Ascenscion, hvor man kæmper sig vej ud af Hades' rige.

gladiators
"Hej! Vi er de ægte gladiatorer!"