Capcom og kunstforhandlerne Cook & Becker har slået sig sammen om at lave en Street Fighter kunstsamling.

Samlingen fejrer Street Fighters 25 år lange eksistens og inkluderer værker fra kunstnere, der har bidraget til kampserien gennem årene, såsom Akiman, CRMK, Kinu Nishimura, Ikeno, Dai-Chan, Edayan og Shoei. Alle værkerne vil også have et ægthedscertifikat underskrevet af Street Fighter producer Yoshinori Ono.

Men de er bestemt ikke billige. Ryu VS Sagat, tegnet af den japanske tegner Ikeno, koster 125 pund.

1

Og Akuma, tegnet af CRMK, koster 105 pund.

2

Også Chun-Li, tegnet af Akira "Akiman" Yasuda, har en pris på 105 pund.

3

Den første udgivelse vil være tilgængelig verden over via Cook & Beckers hjemmeside fra sent i januar 2014, og vil fokusere på værker fra udgivelserne mellem Street Fighter 2 og Street Fighter 3: 3rd Strike.

Det næste sæt værker vil blive udgivet senere i 2014 og fokusere på Street Fighter 4.

About the author

Bjarke Johansen

Bjarke Johansen

Contributor