JuleLAN i Øksnehallen d. 20.-22. december

Så er det på tide at 'uproote' din stationære igen, lad kabelhelvedet begynde

1

Om to uger tager en masse spilnørder deres computere under armen og drager til København for holde julefest for gamere. Hele Øksnehallen er i to dage lavet om til en slags gigantisk internet café hvor folk kan komme med deres egne computere og logge sig på det fælles netværk og spille computerspil med og mod hinanden.

Arrangementet byder på masser af spændende aktiviteter, uanset om du er en primo nørd, der forstøver ved kontakt med sollys, eller er typen, der tager et slag FIFA mod vennerne fra tid til anden.

Der vil være turneringer i et hav af forskellige spil og pengepræmier på højkant i nogle af tidens største spil på e-sportsscenen. Er du en haj til Counter Strike eller League of Legends? Så er det måske nu, du skal slå igennem og vise omverden dine massive, virtuelle overarme. Du kan selvfølgelig også sidde mageligt blandt publikum, spise æbleskiver og følge med i de episke slag fra tilskuerrækkerne.

Har du hørt om 'Overclocking', der kan gøre din computer væsentligt hurtigere, men aldrig turdet give dig i kast med det af frygt for at brænde dit udstyr af? Hvis du tager din maskine med til JuleLAN, vil de kyndige drenge fra HWT.dk tage et kig på den, og se om der kan hives nogle flere hestekræfter frem fra gemmerne.

For at du ikke skal komme hjem med hævede ben efter al den stillesidning, er der også fysiske aktiviteter på menuen. Om lørdagen skal pulsen op, stængerne og armene svinges i gang med indendørs fodbold-, bordtennis- og bordfodboldturneringer. Hvis dine kompetencer ligger i den modsatte boldgade, er det måske snarere i ædekonkurrencen, du skal vise dit værd. Om aftenen kan du med snedige bluffs og heldige 'donk'-manøvrer spille dig til en sejr i pokerturneringen. Der er med andre ord turneringer til alle temperamenter, hjerner og kropsbygninger.

Det kan også være, at det er til JuleLAN'et, du endelig kommer af med indholdet af den overfyldte elektronik-skuffe eller vender hjem med et matchende grafikkort til din SLI-opsætning. Julelan er nemlig vært for Københavns første gaming-loppemarked, hvor du både kan sælge dit aflagte gaming-udstyr eller måske gøre dig et røverkøb.

Kan du forestille dig en bedre måde at skyde juleferien i gang på end et LAN med dine venner, omgivet af ligesindede gamere? Det er en oplagt mulighed for at vise svensken, at de ikke har patent på fede LANs, og at danskerne også kan være med i ræset. Tag din computer under armen og vær med til en hæsblæsende weekend.

Det hele løber af stablen i weekenden fra d. 20.-22. december i Øksnehallen i København. Gå ind på netparty.dk for nærmere detaljer og køb af billet.

Jump to comments (5)

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Relateret indhold

Overwatch er gratis at spille næste weekend

Prøv det, og se om det er noget for dig.

Sombra kommer til Overwatch

Hackeren er endelig officielt vist frem

Halloween er kommet til Overwatch

Uhygge, monstre og zombier kommer til Overwatch i anledning af Halloween

Vind Overwatch-grej fra Razer

Vinderen er trukket i vores Overwatch-konkurrence!

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (5)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading