Kan i huske Alexander J. Velicky? Han er den unge fyr, som brugte 2000 timer på at lave en kæmpe Skyrim-mod, kaldet Falskaar. Hvorfor gjorde han så det? Han ville såmænd have et job hos Bethesda.

Og han fik et job!

Hos Bungie.

"Vær aldrig bange for at forsøge," skrev han i sin takketale på Elder Scrolls-forummet. "Jeg sigtede efter et professionelt designerjob ret tidligt. Jeg sænkede hovedet og stormede frem, uden at se mig tilbage.

"Selfølgelig sørgede jeg for at det jeg lavede, havde en nogenlunde chance for at blive succesfuldt. Det mest overraskende er hvor jeg er endt op henne. Jeg søgte hos mange forskellige selskaber, og Bungie var på min 'kæmpe firma der sikkert ignorerer mig'-liste. Det gjorde de så alligevel ikke, og nu står jeg så her.

"Bungie er et rigtig fedt firma, med et fantastisk hold af medarbejdere, og jeg er utrolig heldig for at de har besluttet at give mig en chance! Vær aldrig bange for at gå efter jeres mål. Jeg brugte lang tid på at bygge min ansøgning op, og resultatet har vist sig at overgå min vildeste fantasi."

Velicky er ikke sikker på at han fortsat vil have tid til at modde, selvom han dog har lyst. Han har yderligere planer for Falskaar, hvilket kommer til at inkludere en tutorial af modden. Han understeger også at han nok ikke vil kunne holde sig fra at modde Fallout 4, når det engang udkommer.

Flot klaret!

About the author

Thomas Bornø

Thomas Bornø

Contributor

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.