På trods af, at Playstation 4 ikke er udkommet herhjemme endnu, har vi med redaktionens konsol været i stand til at se prislejet på spil i online-forretningen, og det ser ikke kønt ud. Med en pris på 575,- får mange af de nye Playstation 4-spil uden tvivl forældre på julegave-indkøb til krampagtigt at tage sig til pungen.

Spilmarkedet har ellers været præget af dalende priser, og i en del år ligget på det nogenlunde stabile leje, hvor en ny titel koster i omegnen af 500,-. Vi skal tilbage til udgivelsen af de to aldrende konsoller Xbox 360 og Playstation 3, før vi sidst har set lignende, grå-hårs-fremkaldende høje priser.

Men spil-distributørerne EA, Ubisoft og Activison er åbenbart ikke blege for at prøve at genskabe successen, og har skruet tiden og priserne ti år tilbage.

Vi har ikke været så heldige at modtage en Xbox One endnu, men fra vores engelske søsterside forlyder det, at man generelt slipper billigere på Microsofts konsol, hvor der på tværplatforms-spillene er en prisforskel på mellem 30-80 kroner.

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.