Guerilla Games har udtalt, at der på nuværende tidspunkt ikke er nogen planer om at tilføje 3D-understøttelse til Playstation 4-udgivelsestitlen: Killzone Shadow Fall.

Skydespillet, som vejer tungt i line-up'en, har ikke nogen form for medfødt stereoskopisk 3D-funktionalitet - på trods af, at Sony gjorde et stort nummer ud af det til Playstation 3-forgængeren Killzone 3. Knack, Sonys anden førsteparts-udgivelsestitel, er også begrænset til 2D.

"Vi har pt. ikke nogen planer om at indføre 3D-understøttelse, men vi vil sende jeres forespørgsel videre til holdet," skrev Guerrilla på Twitter.

Playstation 4 har ingen problemer med at understøtte 3D i spil, men har endnu ikke implementeret funktionen i afspilningen af Blu-rays.

Den eneste udgivelsestitel til Playstation 4, der kan gøre sig fortjent til 3D-klistermærket, er indie-platformeren Trine 3, udviklet af Frozenbyte.

Sony har tidligere været en fast tilhænger af 3D-teknologien, og har udgivet et utal af 3D-skærme og fjernsyn såvel som film og spil.

Sad du klar til kamp allerede iført 3D-brillerne derhjemme?

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.