Er dit veteran-grafikkort fra slut-90'erne begyndt at hoste, eller dine taster slidt ned til halv størrelse efter ustandselig gaming siden Battlefield 4 udkom? Eller har du en skuffe, som selv ti vilde titaner ikke kan få lukket, grundet bugnende mængder af gamle grafikkort, tastaturer eller bare ledningen, der altid er i klemme?

Frygt ej mere, vi har fundet en løsning på dine problemer. Fra lørdag d. 21 december til søndag d. 22 december afholder Netplay Københavns første gaming loppemarked i Øksnehallen. Du har mulighed for at komme af med alt det udstyr, du ikke bruger længere, eller måske gøre dig et røverkøb og skaffe det grafikkort, du altid har drømt om, men ikke lige haft pengene til.

Loppemarkedet afholdes som led af et større lan-event kaldet Netparty.dk# 1, som du kan læse mere om her. Det koster 50,- at få adgang til hallens gaming-festligheder, og således også for at deltage i loppemarkedet.

Det praktiske:

  • Loppemarkedet åbner kl. 10-12 lørdag d. 21/ 12 og lukker kl.10-12 søndag d. 22/12.
  • Netplay administrerer salget af varer, læs betingelserne her
  • Adressen er: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København
  • Indgang: 50,- entre for gæstebillet, eller normal deltagerbillet

Kunne jeg friste med et vintage GeForce 2?

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.