Eurogamers live-stream mandskab tropper op til endnu en hyggelig aften og byder alle andre kortslyngende, top deck-trækkende, Hearthstone entusiaster velkommen.

Det afholdes onsdag d. 30.10 klokken 20, på Eurogamers twitch kanal, og denne gang tager vi imod udfordringer fra jer seere. Imens disse kampe står på, vil vi uddele vores resterende beta-nøgler til spillet ved besvarelse af relaterede spørgsmål eller lodtrækning.

Vi glæder os til at se jer, og håber vi får endnu en hyggelig aften i selskab med fælles eurogamere.

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.