Opdatering: husk at du skal 'like' os på Facebook for at få fingre i en key. Årsagen: fordi Blizzard gerne vil have styr på hvem der får nøglerne, at det er rigtige mennesker.

Eurogamer spiller igen Blizzards højpopulære Hearthstone i stor stil, og i er alle inviteret til at se med. Live-streamet finder sted onsdag(23.10) klokken 20.00 og vi ligger ud med en frisk omgang i spillets "Arena" funktion. Dertil har seere rigelig mulighed for at tilråde og kommentere på spillets gang, imens kampene foregår.

Det var netop seernes skyld at vi sidste gang næsten nåede maksimumspuljen i Arenaen, med et endeligt resultat på 8 - 3. Mon ikke vi kan gå hele vejen denne gang?

Ydermere vil tilfældige tilskuere, i løbet af streamet, blive tildelt en af de resterende beta-nøgler til spillet. Husk at følge Eurogamer på Twitch her: www.twitch.tv/eurogamerdk, så får du besked om hvornår streamet går i gang.

Herfra glæder vi os til atter at tilbringe en aften med kortspillet, og selvfølgelig alle jer.

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.