1
Tid til ugerninger i Borderlands 2, som Allehelgensaften nærmer sig.

Borderlands 2-skaber Gearbox inviterer til spøg og skæmt i næste uge, når den første af en række Halloween-tematiserede udvidelsespakker går i luften.

Den første pakke, der går under navnet Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest, handler om at finde og dræbe Borderlands-veteran TK Baha for derefter at rive hans hoved af og bruge som maske til at skræmme andre.

I de efterfølgende uger udvides med andre såkaldte Headhunter-udfordringer, så man til sidst råder over et helt lager af Borderlands-figurers afrevne ansigter. Morbidt, jovist, men ikke desto mindre meget praktisk, når man skal på Trick or Treat-rundgang.

TK Baha's Bloody Harvest udkommer til Mac, PC, PlayStation 3 og Xbox 360 på tirsdag, den 22. oktober, og koster små 30,- kroner. I denne uge udkom en Game of the Year-udgave af netop Borderlands 2, der rummer sidste års originaludgivelse samt alle udvidelsespakker udgivet indtil nu.

2

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.