Hearthstone: Heroes of Warcraft, det højpopulære digitale kortspil, vil atter bliver live-streamet i selskab med Eurogamer. Vi åbner ballet klokken 20.00, og alle der har lyst til at udfordre, kan benytte battle.net ID'en: atropels#2140

Om tilsvarende vilde kampe som vi så tidligere på ugen, forekommer, må tiden vise.

Hvis du er blandt os, der foretrækker at blive hjemme i vores mørke-spilkamrer, fremfor at deltage i kulturnatten, så se med i aften!

Se live video fra EurogamerDK på www.twitch.tv

About the author

Emil Elsberg

Emil Elsberg

Contributor

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design.