Dragon's Crowns PS3 og Vita cross-play update er nu endelig kommet til Europa!

Vi var ikke helt sikre på, at det ville ske. Atlus var nemlig meget tilbageholdende med informationer om en europæisk update. Den kom først ud i Nord Amerika og Japan, og vi måtte vente lidt på den. Men nu er den her!

Et af co-op RPG/brawler spillets mest skuffende elementer var, at den manglede cross-play mellem Vita og PS3. Martin Robinson var i det hele taget ikke særlig glad for Dragon's Crown. I hans anmeldelse, kan man læse om spillets online multiplayer funktion, der blev gemt 15 timer inde i spillet. Selvom funktionen var noget af det bedste ved spillet, var han ikke særlig glad for den lange ventetid.

Han ender dog med at konkludere, at spillet nok bliver populært hos mange, og at genren har en loyal fanskare. Det kan godt være at man skal vente længe, men spillet har sine gyldne øjeblikke, og så er Dragon's Crown som skabt til Vita.

1

About the author

Catherina Svendsen

Catherina Svendsen

Contributor

Catherina elsker at kaste sig ud i nye projekter, og kan som regel ikke holde mund, når nogen spørger ind til det. Hun elsker gifflar, og der forsvinder gerne en hel pose, når hun tjekker de nyeste spil ud for Eurogamer. Hvis man lytter godt efter, kan man stadig høre den jyske dialekt, som nok aldrig forsvinder helt. I sin hverdag kan man finde hende på KUA, hvor hun studerer film- og medievidenskab med spansk som tilvalg.

Flere artikler af Catherina Svendsen

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

PlayStation Plus åbner for sommerballet

Juni måned byder på artsy 2D-pixelspil, uforskammet markante kvindelige fortrin og basket til de sportshungrende

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce