Det efterhånden mytiske PlayStation 3-spil The Last Guardian er fortsat under udvikling, det bekræfter chef for Sony Worldwide Studios Shuhei Yoshida i et interview med vores søstersite Gamesindustry.biz.

Spillet, der er det seneste i rækken fra den anerkendte spildesigner Fumito Ueda (ICO, Shadow of the Colossus), har efterhånden været under udvikling i seks år, men vi har intet konkret set til det siden efteråret 2010, hvilket har givet spekulationerne om en eventuel aflysning frit løb.

Nu bekræfter Yoshida dog, at der fortsat er liv i The Last Guardian, selvom han undlader at gå i detaljer med, hvorvidt spillet fortsat er til PlayStation 3 eller om Sony har skubbet projektet til den nye PlayStation 4.

- Vi afventer det rette øjeblik for at kunne reintroducere The Last Guardian. Jeg kan forsikre, at spillet fortsat er under udvikling, og at holdet bag er velbemandet, inkluasiv deltagelse fra Famito Ueda, men vi er ikke klar til at komme med en konkret udmelding endnu.

Meldingen konflikter en smule med, at administrerende direktør for Sony USA Jack Tretton under dette års E3-messe kunne fortælle, at projektet var sat på hold. En formulering Yoshida mener, er forkert.

- Han sagde rigtig nok, at spillet lå i dvale, men jeg mener, det var misledende. Hvad lå i dvale var strømmen af information, men selve udviklingen fortsætter som hidtil.

Akja, vi må altså væbne os med yderligere tålmodighed, før vi måske, måske ikke, får nyt at høre om The Last Guardian. For nostalgiens skyld vælger vi at dvæle lidt ved nedenstående, flere år gamle trailer.

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Mark Elsberg

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

The Last Guardian anmeldelse

Bliver dit julegaveønske en katteørn fra The Last Guardian?

E3 2016: Streams, nyheder, tidspunkter og mere

Alt hvad du skal vide om E3 på et sted.

The Last Guardian forsinket. Igen.

Denne gang er det et par uger mere, du skal vente...

E3 2013: Hvor er The Last Guardian?

Sony kan ikke finde ud af, om spillet er aflyst

The Last Guardian er stadig på vej

Det enormt forsinkede ICO-projekt er stadig på tegnebrættet

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce