1

Destiny-betaen udkommer tidligt i 2014 ifølge Amazon.

På produktsiden for Playstation 4-versionen af Bungies nye spil har Amazon måske talt lidt over sig. Det er planen, at Bungie senere i dag skal udgive en ny video. Indholdet af videoen er ukendt, men man kan nemt forestille sig, at Amazon har været lidt for hurtige på aftrækkeren.

For at få adgang til betaen via Amazon skal du forudbestille spillet. Det gælder både for PS4, PS3, Xbox One og Xbox 360.

Forudbestil spillet, og du vil få tilsendt en betakey på din mail indenfor én dag.

Destiny forventes at komme i midten af 2014.

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.