Nok er Electronic Arts' FIFA14 strøget direkte til tops på de britiske salgslister, selv foran Rockstars Grand Theft Auto 5, men ikke desto mindre har producenten bag noget at græmme sig over.

I en direkte sammenligning med sidste års udgivelse, FIFA13, er der nemlig solgt godt og vel 24% færre eksemplarer af dette års version efter den første uge på markedet.

Chart-Track, der måler de britiske salgstal, mener, at det lavere salg kan være et efterskælv fra forrige uges udgivelse af netop Grand Theft Auto 5. Folk har simpelthen brugt pengene på det i stedet, skriver de. Alternativt kan et lavere salg forklares ved, at folk venter på de nye konsoller for at spille dette års version af FIFA.

Et helt tredje scenario er selvfølgelig, at spillet bare ikke nyder samme interesse som tidligere, men det synes svært at tro på.

FIFA14 blev lanceret på imponerende otte forskellige formater, hvilket kun to titler tidligere har formået: FIFA13 og Need for Speed: Carbon tilbage i 2006. Salget er dog udregnet kun på baggrund af PC-, PS3-, Xbox 360- og Wii-versionerne.

I øvrigt lykkedes det GTA5 at holde andenpladsen, selv med et salg på godt 82% under debutugen. Minecraft: Xbox 360 Edition holder en stærk tredjeplads, mens den fortsatte Blockbuster-succes The Last of Us kom ind på en femteplads.

1

About the author

Mark Elsberg

Mark Elsberg

Redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Flere artikler af Mark Elsberg

Kommentarer (1)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

FIFA 14 - Anmeldelse

Kan EA Sports stadig finde på nye idéer?

Arkivet: Grand Theft Auto V - Anmeldelse

Sæt kursen mod Los Santos og find ud af om Rockstar har gjort det igen

GTA 5 snydekoder og guide (cheats)

Alle snydekoder til GTA 5, samt guide til aktiemarkedet

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce