Da Disney opkøbte LucasArts markerede det slutningen for LucasArts' egen udvikling af spil, som ellers har en lang, succesrig tradition bag sig i form af mastodonter såsom Monkey Island serien, Indiana Jones spil, Grim Fandango, ikke mindst en lang række Star Wars spil herunder Knights of the Old Republic og X-Wing serien.

Med opkøbet fulgte nemlig et skift fra udvikling til licensering, hvor de nu lader andre firmaer lave spil indenfor deres forskellige etablerede universer.

Det er nu kommet frem at et af de klassiske adventure spil som LucasArts også stod bag, Day of the Tentacle, havde et HD remake undervejs inden studiet blev lukket, som ifølge rygtet var så godt som klar til release.

1
Det originale Day of the Tentacle spil.

Dette blev afsløret af Kotaku's gennemgang af hvordan LucasArts gik fra at være en af de helt store spilstudier til at blive lukket fuldstændig ned.

Tre tidligere medarbejdere hos LucasArts har bekræftet oplysningerne om projektet som var undervejs fra LucasArts Singapore.

Herudover fortæller Kotaku's historie om yderligere spil der aldrig så dagens lys, blandt andet et Star Wars baseret Facebook spil kaldet Smuggler, et Farmville-lignende spil kaldet Outpost og et mobilspil kaldet Death Star, som omhandlede styringen af en måne-formet base. De var tilsyneladende også i gang med at udvikle deres egen distributionstjeneste a lá Origin og Steam, som skulle lanceres med endnu et aflyst projekt, Star Wars: First Assault.

Flere kilder nævner endda at nogle af disse spil var færdiggjort og havde gennemgået QA tests.