LucasFilm aflyste tidligere i år dets Star Wars spin-off, Star Wars 1313, som omhandlede den berygtede og beundrede dusørjæger Boba Fett. En anonym udvikler på projektet har nu lækket billeder og fortalt IGN omkring historien der lå bag projektet.

1
En ung Boba Fett.

Star Wars 1313 ville have startet med en yngre Boba Fett iført hans fars hjelm på Tattooine. Spillet skulle foregå i perioden mellem de originale film og de nyere film, med planen om at han løbende ville finde nye dele til sit udstyr indtil han sluttede med det kostume vi alle genkender ham i.

En del af spillet skulle også have foregået i et skummelt område af Coruscant kaldet Layer 1314. Som det fremgår af en tidlig trailer skulle spillet følge i fodsporene på Uncharted spillet, både ved at der var en masse scriptede sektioner og ved at du under det meste af spillet havde en følgesvend i form af en android.

Derudover blev det også afsløret at spillet skulle følges op med en TV-serie om de forskellige kriminelle familier i Coruscant, men det vides ikke om TV-serien stadig bliver til noget efter Disney har købt LucasFilm.

2
Boba Fett og hans droid ven, som uundgåeligt vil forråde ham.
3
Coruscant's underverden.