Rockstar er ved at gøre hvad de kan for at gøre multiplayer delen af GTA 5, i form af GTA Online, klar til det massive antal spillere de forventer vil spille det. De fortæller at de blev overvældet af populariteten af GTA 5 og derfor er i gang med at udvide antallet af servere der skal sørge for at det hele kører glidende.

1

Ifølge Rockstars seneste blog post så det deres største fokus, men selvom de forsøger at udvide serverne forventer de fortsat at de første dage bliver ustabile, og de undskylder på forhånd for den ulejlighed der følger.

Det lyder umiddelbart på Rockstar som om at GTA Online slet ikke er finpoleret og klar til launch, for de bruger utroligt meget energi i deres artikel på at forklare om alle de fejl og mangler spillet forventes at have:

"There will be the typical growing pains for an online game, including but not limited to crashes, glitches, crazy bugs, gameplay modes and mechanics that need re-balancing and other surprises," sagde Rockstar. "Even in GTA5 Story Mode, some of you may have seen a few odd and even amusing little glitches out there last week. This sort of thing is inevitable in a massive open-world game and there'll surely be lots more unexpected oddities like this in the Online world next week."

De lover dog at de aktivt vil følge med og rette fejl som de opstår, med hjælp fra spillernes feedback.