1

En af Bungies gamle ulve, Joe Staten, har annonceret hans afsked med firmaet.

Staten er mest kendt for at have skrevet Halo-serien og det hypede Destiny, der udkommer næste år.

Han har også arbejdet på Halo spin-off projekter, og skrev i 2007 Halo-novellen 'Halo: Contact Harvest'.

"Efter femten gode år hos Bungie, fra slagmarkerne i Myth til mysterierne i Halo og frem, forlader jeg firmaet for at prøve kræfter med nye kreative udfordringer," skrev han i et afskedsbrev til Bungies community.

"Selvom det måske kommer som en overraskelse, så frygt ej. Det har været en stor fornøjelse at bygge Destiny de sidste fire år, og efter den store afsløring denne sommer er vores talentfulde hold på rette vej til storhed."

"Jeg vil heppe på dem med jer, når spillet udkommer næste år. Tak for jeres opbakning til mig, og jeres fortsatte støtte til Bungie. Vi kunne ikke have gjort det uden jer."

Bungies 'community manager' David Dague roste Staten for hans bedrifter.

"Hver dag får vi lov til at arbejde med de ting vi elsker, sammen med folk vi respekterer og beundrer," sagde han. "Ingen legemliggører det mere end Joseph Staten. Få har bidraget lige så meget til vores succes."

"I den sammenhæng er det ikke uden antydningen af sørgmodighed i stemmen, at vi siger 'Godspeed' til en gammel, nær ven. Og det er ikke med nogen lille grad af fryd og forventning, vi ser frem til, hvilke verdener han tager os med til næste gang."

About the author

Malthe Wandall-Holm

Malthe Wandall-Holm

Contributor

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.