EA's nye CEO, Andrew Wilson, har foretaget ændringer i management hos EA. Hans gamle plads som chef for EA Sports gives videre til Patrick Söderlund afslører et læk fra VentureBeat. Patrick Söderlund har stået bag den øgede succes for Battlefield og gjort det større end nogensinde, men kommer fortsat til at stå for EA Games udviklingsstudier udover hans nye rolle som chef for EA Sports.

riccitiello
EA's forhenværende chef, John Riccitiello, blev smidt ud af flokken.

Peter Moore som var en af hovedkandidaterne til at overtage EA efter John Riccitiello fortsætter hvor han var, som leder af Global Publishing and Marketing, Worldwide Customer Experience og Global Media Solutions.

Frank Gibeau som var tidligere leder af EA Games skal nu stå for EA Mobile som ifølge Wilson er et stort fokus for EA i de kommende år.

Udover dette tilføjes Lucy Bradshaw til management holdet, hun kommer fra en baggrund som chef for EA Maxis (Sims, Sim City).

Ifølge lækket siger Wilson at top prioriteten for EA nu er at overholde deres plan for det kommende år, med fokus på den digitale fremtid, fantastiske spil og services, og have et nådesløst fokus.

Spil der omtales i artiklen

About the author