På tirsdag lancerer ArenaNet,skaberne af Guild Wars 2, en ny opdatering til spillet. Allerede på fredag bliver der dog mulighed for at prøve spillet via en trial, man skal dog være ret hurtig for muligheden stopper igen allerede fredagen efter, den 4. oktober.

Du kan oprette en trial konto her.

Samtidig med at de åbner for en gratis prøveudgave sættes prisen på spillet ned hen over weekenden med cirka 20%.

Den nye opdatering som udkommer i næste uge kaldes Twilight Assault, og omhandler en ny level 80 Path samt tilhørende storyline. Derudover starter den første sæson af Guild Wars 2's World versus World konkurrence hvor folk på de forskellige servere kæmper om at være den bedste server i spillet.

Man kan læse mere om opdateringen på Guild Wars 2's officielle hjemmeside.

ArenaNet har lavet en video til udvidelsen som kan ses herunder: