Købere af PES 2014 som lige er udkommet i weekenden har problemer at spille online.

Sammen med lanceringen udgav Konami en Data Pack opdatering som var krævet for online gameplay, men der var mange som havde problemer med at downloade den, og for dem hvor det lykkedes at downloade patchen var slutresultatet at en fejl gjorde den ubrugelig hvorefter de blev bedt om at downloade den påny.

Fejlen opleves både på Xbox 360 og på PlayStation 3, men Adam Bhatti som er Community Manager for PES i Europa fortæller at der arbejdes for fuld tryk på at rette problemerne ud, der er dog fortsat ingen ETA på løsningen.

Hvis du er en af dem som er påvirket af fejlen er der et workaround: Man skal downloade filerne på sin PC til en USB nøgle og derefter overføre dem til sin konsol, der er en step-by-step guide på engelsk her: PESFan forum.

pes
Kom nu, bliv færdig!