Take-Two har udsendt en meddelelse hvor de afslører at GTA 5 har omsat for over $1 milliard på kun 3 dage. På første dag alene opnåede de salg for $800 millioner, en rekordsættene begivenhed som overgår den tidligere rekord som var sat af Call of Duty: Black Ops 2, der var 15 dage om at omsætte for $1 milliard.

Til sammenligning lancerede Call of Duty: Black Ops 2 også til både PC, Nintendo Wii og Nintendo DS, hvilket kan give en idé om hvordan salgstallene kunne have set ud hvis Take-Two også havde valgt at lave en udgave til PC som de har sprunget over i denne omgang.

De fortæller yderligere at det efter deres overbevisning er det hurtigste nogen form for underholdning har opnået dette mål, inklusive film, hvor The Avengers var 19 dage om at sætte verdens rekord for Box Office i samme størrelse.

Strauss Zelnick, CEO for Take-Two siger følgende: "We are incredibly proud of Rockstar Games' creative achievement and could not be more pleased with the success of this launch."

1