Der bliver fortsat fremvist nyheder på Tokyo Game Show som kører til og med søndag. Microsoft fortæller, at Xbox One bliver designet med tanke for at være en komplet mediecenter løsning som kan tage imod input fra alle devices via HDMI, for at vise dem side om side mens man eksempelvis spiller på enheden.

I den sammenhæng blev Albert Penello fra Microsoft, som er en nøgleperson vedrørende udviklingen af Xbox One, spurgt om hvorvidt Xbox One ville understøtte PS4, men han undveg spørgsmålet blot for senere i hans præsentation at fortælle følgende:

"Any application can be snapped to a game ... this could be the live TV feed, so if you wanted to be playing Ryse and Killzone at the same time, you could snap that."

Altså siger Penello at hvis man vil, kan man spille Ryse som udkommer eksklusivt til Xbox One side om side med Killzone, som tilsvarende er eksklusiv for PS4.

Microsoft vil gerne have at Xbox One bliver en samlet underholdningsstation hvor du kan samle både kabel-tv, spil, internet-services såsom YouTube og Netflix i én. Med det hele samlet vil de gøre det muligt at multitaske nemt ved at eksempelvis se film samtidig med at man skyper, spiller Xbox One spil eller tilsyneladende også Playstation 4 spil.