Square Enix udgav MMORPG'et Final Fantasy 14: A Realm Reborn i slutningen af august, som et remake af det originale Final Fantasy 14 der fik så dårlig modtagelse at det blev lukket ned efter kun 2 år på markedet.

I den forbindelse har produceren Naoki Yoshida nu meldt ud via Siliconera, at såfremt man har udgaven til PS3 og gerne vil spille det på PS4, vil man kunne opgradere uden at betale yderligere for det, og man vil kunne spille videre med de karakterer man har opbygget på PS3.

På PS4 udgaven vil spillet ifølge Yoshida kunne benytte sig af FullHD opløsning, udover at der kommer understøttelse for både mus og keyboard, og han nævner at PS4 udgaven vil være stort set identisk med PC udgaven. Derudover fortæller han at der vil være mulighed for at spille Final Fantasy 14 på PS Vita over "Remote Play" featuren på PS4, men at det nok ikke vil være hensigtsmæssigt på grund af den begrænsede skærmstørrelse.

Hagen ved at opgradere spillet fra PS3 til PS4 er at man ikke længere vil kunne spille det på PS3, den tilgang bliver annulleret når opgraderingen er gennemført.

Der åbnes op for beta test af Final Fantasy 14: A Realm Reborn lørdag d. 22/2 2014, samme dag som PS4 lanceres i Japan.