I forbindelse med Tokyo Game Show 2013 har Square Enix udgivet en ny trailer til deres kommende spil Final Fantasy 15 som oprindeligt var planlagt til at udkomme på Playstation 3.

Spillet har været under udvikling helt siden 2006, men Square Enix har valgt at opgradere til den næste generation af konsoller, og det forventes nu at udkomme til både Xbox One og Playstation 4, og vi kan nu langt om længe få et indblik i hvordan gameplayet kommer til at se ud.

Udviklingen varetages af 1st Production Department hos Square Enix og arkitekten bag er Tetsuya Nomura som har været hos dem siden 90'erne - Han har blandt andet været hovedmand bag Kingdom Hearts, som placerede sig som et af de bedst sælgende spil til Playstation 2 nogensinde.

Stilen der er lagt for FFXV er en anden retning end de tidligere spil i serien, med et langt større fokus på en mørk, dyster stemning og realistiske omgivelser samt 3rd-person shooter elementer, og med en åben verden. Kampene siges at komme til at fungere som i Kingdom Hearts.

Udgivelsesdatoen for spillet er endnu ikke annonceret, men se i klippet hvordan vi kan forvente det kommer til at se ud.